Snel facturen maken in Excel

Ben jij een ondernemer of zzp-er? Bespaar tijd en geld met dit handige facturatiebestand. Wij hebben een Excelbestand gemaakt, waarmee je eenvoudig offertes, facturen en creditfacturen kunt maken. Ook kun je deze direct naar de klant mailen. Lees hieronder meer, of bekijk de introductievideo.

Administratie wordt bijgehouden

Je kunt met dit bestand drie documenttypen maken: offertes, factureren en creditfacturen. Zodra je een bestand opslaat, wordt er automatisch een PDF document opgeslagen in de juiste map. Ook wordt de administratie bijgewerkt in het werkblad verkoopgegevens. Hier kun je al je facturen, offertes en creditfacturen bekijken, en ook de status bijhouden.

Automatisch e-mails opstellen, inclusief factuur als bijlage

Je kunt er voor kiezen om tijdens het opslaan van je document meteen een email op te stellen. Dit doe je door het vinkje “Ook e-mail opstellen” aan te klikken. Als je nieuwe klant hebt, vul je eenmalig de gegevens in, waarna deze zijn opgeslagen in het werkblad “Klanten”. Hierdoor kan het Excelbestand de benodigde gegevens ophalen, zoals emailadres, naam en klantnummer.

Emailen kan zowel met Microsoft Outlook als Mozilla Thunderbird

Het automatisch opstellen van e-mails werkt met Microsoft Outlook, maar óók met Mozilla Thunderbird. Thunderbird is een gratis emailprogramma, dus dat is ideaal en laagdrempelig voor ondernemers die niet met Microsoft Outlook werken.

Direct aanvragen van facturatiebestand

De kosten voor dit bestand zijn 99 euro, exclusief btw. Je kunt vervolgens dit bestand kosteloos blijven gebruiken. Vul hieronder jouw gegevens in bespaar veel tijd op het versturen van facturen, offertes en creditnota’s.


Reviews van tevreden klanten

Sten Janssen
Sten Janssen
2023-10-04
Snel geholpen en helemaal naar wens!
Martijn Hoekstra
Martijn Hoekstra
2022-11-14
Ik kon het probleem met mijn bestand niet zelf oplossen. Met behulp van Bas van SnelExcel is het snel opgelost. Dit is iemand met kennis van zaken en klantvriendelijk. Top!
Ben
Ben
2022-08-23
Een deskundige trainer die weet waar hij over praat. Prettige begeleiding en voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik ben zeer tevreden!
Dick Bochoven
Dick Bochoven
2022-08-20
Zeer goede excelcursus, Bas legt alles perfect uit, met veel persoonlijke begeleiding. Aanrader!!