Over Bas

Mijn naam is Bas Bruijnis (1987), oprichter van SnelExcel.nl en Microsoft erkend Excel expert.

Ik heb ruim zes jaar als databeheerder en business analist gewerkt. Onder andere bij DHL heb ik managementrapportages gemaakt, waarbij ik ook veel gebruik maakte van Excel macro’s.

bas

Naast mijn passie voor Excel hou ik van zonlicht, persoonlijke ontwikkeling en ben ik graag onderweg. Daarnaast ben ik altijd te porren voor een biertje of een kopje koffie.

Wat ik voor je kan betekenen

Je kunt me inschakelen voor freelance werkzaamheden. Dit kan van alles zijn; er kan vaak meer dan je denkt! Lees hieronder enkele voorbeelden.

Efficiënter werken

Je werkt veel met Excel en vermoed dat je efficiënter kunt werken. Ik kan met je meekijken (vrijblijvend en kosteloos) en vervolgens inschatten of jouw manier van werken slimmer en beter kan worden ingericht.

Rekentools binnen Excel

Je hebt een rekentool nodig om bijvoorbeeld snel kosten te bepalen. Zie bijvoorbeeld deze rekentool waarin transportkosten worden berekend.

Custom Excel functies

Ik kan custom Excel functies voor je maken, waardoor je bepaalde berekeningen of bewerkingen (van onder andere tekst) supersnel kunt doorvoeren. Deze kan ik op maat voor je maken. Zie bijvoorbeeld dit artikel voor een een zeer eenvoudig voorbeeld.

Rapportages en overzicht

Je wil duidelijk overzicht van jouw product-, verkoop- of klantgegevens. Alles is mogelijk en daarom is het vooral belangrijk om eerst helder te krijgen wat écht belangrijk is en waarom. Zodra dat duidelijk is kan ik je helpen om bijvoorbeeld een interactief dashboard te bouwen.

Macro’s voor routinewerk

Macro’s voor routinewerk is zeer breed en op allerlei vlakken toe te passen. Hieronder enkele voorbeelden van dingen die je kunt automatiseren met een macro.

  • Bepaalde handelingen in Excel die je altijd handmatig uitvoert en vaak hetzelfde zijn;
  • Het uitlezen of aanpassen van bestanden of mappen op je computer;
  • Het updaten van gegevens, waarbij je Excel gegevens van Internet ophaalt.

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden. Heb je een vraag of twijfel je? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Je kunt me bellen, mailen en appen. Ik help je graag verder!

Bas Bruijnis
Oprichter Snelexcel.nl
Microsoft Certified Excel Expert
06-21345626 / info@snelexcel.nl


Reviews van tevreden klanten

Sten Janssen
Sten Janssen
2023-10-04
Snel geholpen en helemaal naar wens!
Martijn Hoekstra
Martijn Hoekstra
2022-11-14
Ik kon het probleem met mijn bestand niet zelf oplossen. Met behulp van Bas van SnelExcel is het snel opgelost. Dit is iemand met kennis van zaken en klantvriendelijk. Top!
Ben
Ben
2022-08-23
Een deskundige trainer die weet waar hij over praat. Prettige begeleiding en voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik ben zeer tevreden!
Dick Bochoven
Dick Bochoven
2022-08-20
Zeer goede excelcursus, Bas legt alles perfect uit, met veel persoonlijke begeleiding. Aanrader!!