Over Bas

Hoi, ik ben Bas Bruijnis (1987) en ik ben een fervent Excel gebruiker, maar dat had je misschien al wel in de gaten. 

Ik heb ruim zes jaar als databeheerder en business analist gewerkt. Onder andere bij DHL heb ik veel managementrapportages gemaakt, waarbij ik ook veel gebruik maakte van Excel macro’s.

Het levert mij energie op om dingen te begrijpen en deze vervolgens weer uit te leggen. Kennis is leuk, maar het wordt pas echt leuk als je kennis kunt toepassen. En als je kennis hebt van Excel, ga je er dagelijks de vruchten van plukken!

Voor de gemiddelde kantoormedewerker (en voor vele anderen) is Excel daarom een perfect programma om meer kennis van op te doen. Je kunt hier namelijk elke werkdag weer van profiteren. En… je zou het misschien niet verwachten, maar zodra je Excel eenmaal een beetje snapt, is het een fantastisch programma waarmee je ontzettend creatief kunt zijn.

Naast mijn passie voor Excel hou ik van zonlicht, persoonlijke ontwikkeling en ben ik graag onderweg. Daarnaast ben ik altijd te porren voor een biertje of een kopje koffie.
O ja, vergeet niet af en toe je computer uit te zetten en lekker van de zon te genieten! Mocht je vragen of opmerkingen hebben: aarzel niet om contact op te nemen 🙂

Bas Bruijnis
(Microsoft Certified Excel Expert)

bas