Excel specialist Rotterdam

Hulp nodig bij Excel? Neem dan contact met mij (Bas Bruijnis) op. Ik heb jarenlange ervaring met Microsoft Excel en help je graag verder. Lees hieronder wat ik in de praktijk op freelancebasis uitvoer.

  • Meekijken;
  • Macro’s;
  • Rekentools;
  • Rapportages;
  • Excel functies op maat.

Even voorstellen

Mijn naam is Bas Bruijnis (1987), oprichter en freelancer bij SnelExcel. Ik geef sinds 2021 Excel trainingen en doe ook freelance Excel-opdrachten. Ik vind het leuk om naar jouw verhaal te luisteren, waarbij ik kijk of jij Excel slimmer kunt inzetten. Er kan vaak meer dan je denkt. Bel of mail me gerust. Ik denk graag met je mee!

Mijn werkzaamheden als Excel specialist

Hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die ik uitvoer. DE mogelijkheden zijn overigens niet beperkt tot deze lijst. Mocht je dus iets anders nodig hebben, schroom dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Mail of bel me gerust!

Meekijken met Excel

Ik kan kosteloos en vrijblijvend met je meekijken naar jouw huidige werkwijze binnen Excel. Hierbij kan ik over het algemeen vrij snel inschatten of er verbeteringen door te voeren zijn.

Macro’s

Heb je bepaalde werkzaamheden of controles die vaak terugkomen? Dan kan het interessant zijn om een Excel macro’s te gebruiken. Deze kan ik voor je maken met Excel VBA, de programmeertaal binnen Excel om macro’s mee te schrijven.

Rekentools

Ook kan ik diverse rekentools (voorbeeld) voor je bouwen. Dit kan je veel tijdwinst opleveren. Bovendien voorkom je hiermee vaak ook foutjes, omdat er minder handmatig gedaan hoeft te worden. Hoe meer handwerk, hoe groter het risico op fouten.

Rapportages

Werk je met grote hoeveelheden gegevens? Dan kan ik je helpen inzicht te bieden met behulp van rapportages. Ik heb uitgebreide ervaring met het maken van managementrapportages binnen Excel, waarbij jij als gebruiker zelf intuïtief op knoppen kunt klikken, waardoor de getoonde inhoud van het rapport veranderd.

Excel functies op maat

Verder kan ik ook Excel functies op maat maken, waarmee in de praktijk veel tijd bespaart kan worden. Zie ter illustratie dit artikel, waarin ik een eenvoudig voorbeeld heb gemaakt van een Excel-functie. Deze kunnen echter nog veel uitgebreider worden gemaakt.

Waar ben ik actief ben

Momenteel ben ik veel in Rotterdam, maar ik werk ook vanuit huis in Oud-Beijerland. Oud-Beijerland ligt op de Hoeksche Waard in Zuid-Holland. Verder ben ik regelmatig werkzaam in Barendrecht en Spijkenisse. Andere plaatsen zijn Dordrecht, Gravendeel, Numansdorp en Strijen. Zit je verder weg? Dat is geen probleem. Ik heb zelfs een klant op Aruba, dus schroom niet om contact met me op te nemen.

Hoe ik te werk ga als Excel freelancer

In de eerste instantie kun je mij bellen of mailen om jouw situatie/vraag te bespreken. Kleine Excel vraagstukken kunnen soms direct worden opgelost. Is dit niet het geval, dan plannen we een afspraak in op locatie óf online, waarbij ik met je meekijk. Deze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Tijdens de eerste afspraak maak ik een inschatting of ik je kan helpen. Het kan zijn dat het direct duidelijk is voor mij, maar het kan ook zijn dat ik meer informatie nodig heb. In feite zijn er maar drie mogelijkheden, namelijk: ik kan je wel helpen, ik kan je niet helpen óf ik heb meer informatie nodig om dit te kunnen inschatten. Je hoort dit van mij tijdens de eerste afspraak. Deze eerste afspraak is dus volledig vrijblijvend en kosteloos.

Mijn uurtarief

Zodra ik een plan met je maak en jij hiermee akkoord gaat, dan is mijn uurtarief 60 euro per uur, exclusief btw. Als ik een voorstel doe om iets voor je te maken of voor je op te lossen, dan zal ik altijd met je bespreken wat ik verwacht qua tijdsbesteding. Bij grotere projecten houd ik ook mijn uren bij en vermeld ik mijn uitgevoerde werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact op met Bas

Zoek je een Excel specialist, schroom niet om mij te bellen op telefoonnummer 06-21345626 of vul het onderstaande contactformulier in. Ik help je graag verder!

Aanvraagformulier Excel advies